Bestuur

onnosiegers

Onno Siegers
– voorzitter –

Ik ben getrouwd met Antorita. Samen met haar kinderen wonen we in Beneden-Leeuwen.
Ik werk als gespecialiseerd verpleegkundige op het gebied van continentie en wondzorg bij een medisch speciaalzaak. Dagelijks word ik geconfronteerd met de gevolgen van politieke keuzes; dit motiveert mij om het leven in (West) Maas en Waal goed te houden.
Vanuit mijn maatschappelijke belangstelling ben ik acht jaar voorzitter van de Wmo-adviesraad West Maas en Waal geweest. Ik was nauw betrokken bij de oprichting van onze partij Sociaal Maas en Waal.
Binnen het bestuur richt ik me op de regionale samenwerking met partijen uit Maas en Waal. En persoonlijk houd ik van koken, reizen en fotograferen.

Anja Koornstra
– penningmeester –

Ik woon sinds 2008 in Dreumel, samen met Marjo. Ik heb in Utrecht geschiedenis gestudeerd en ben daarna in de publieke gezondheidszorg terecht gekomen als beleidsmedewerker, onder meer bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en de GGD in Utrecht. Nu werk ik bij de vereniging van GGD’en, GGD GHOR Nederland, en houd ik me onder meer bezig met lobby voor beter gemeentelijk gezondheidsbeleid.
Ik ben betrokken geweest bij de PvdA in Utrecht en na mijn verhuizing naar Dreumel heb ik met een aantal mensen geprobeerd of er na 2010 een doorstart van de PvdA mogelijk was. In 2013 was ik één van de mensen die Sociaal Maas en Waal hebben opgericht.

Jan Uitdehaag2

Jan Uitdehaag

–  oud secretaris –

Ik ben 66 jaar, ik woon in Druten, ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen.
Ik was bij de oprichting van Akkoord’94 betrokken. Sinds 2000 ben ik ook lid van de PvdA.
Voor 2000 was ik directeur van OBS de Appelhof in Druten, nu ben ik al vele jaren docent bij de opleiding voor schoolleiders bij Fontys/Magistrum.
Mijn belangrijkste drijfveren in de politiek zijn rechtvaardigheid, openheid en de zorg voor een goed milieu.