Fractievolgers Druten

Frans-1024x845V2

Frans Diekstra

Sinds 2000 woon ik met Marie-José en mijn 2 kinderen, die inmiddels het huis uit zijn, in de Buitenhof in Druten. Na mijn studie wiskunde/informatica ben ik in allerlei functies werkzaam geweest in het Hoger Beroepsonderwijs. Eigenlijk nooit als docent maar altijd in de organisatie en dan specifiek in de organisatie van de informatievoorziening. De laatste 10 jaar bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik geniet nu van mijn pensioen. Dat geeft me de tijd om me in te zetten voor een aantal andere zaken. Een daarvan is het uitdragen van het sociaal gedachtengoed middels Sociaal Maas en Waal maar ik doe ook vrijwilligerswerk bij de Stichting Meerwaarde Maas en Waal. Mijn interesse is altijd geweest hoe technologie ingezet kan worden voor de verbetering van het welbevinden van mensen en verbetering van de kwaliteit van de samenleving. Vaak lastig maar als iets lukt geeft dat veel voldoening.

 

 

 

 

Hilda Rikken