Lijsttrekkers Sociaal Maas en Waal

Woensdagavond 13 december zijn op de ledenvergadering de lijsttrekkers van Sociaal Maas en Waal in de gemeenten Druten en West Maas en Waal gekozen.

Voor Druten is de lijsttrekker Dini Uitdehaag, bij iedereen bekend. Zij heeft de kiescommissie geïnspireerd en wederom laten zien voor de inhoud te gaan en deze ook goed te kunnen verwoorden. Ze is unaniem gekozen door de leden.
Voor West Maas en Waal is Piet Donkers eveneens unaniem tot lijsttrekker gekozen. Ook hij heeft de kiescommissie geïnspireerd en laten zien dat hij zijn ideeën en enthousiasme goed kan verwoorden.

We zijn als bestuur heel blij met onze lijsttrekkers en we hebben er alle vertrouwen in dat zij de mensen zijn met wie we de verkiezingscampagne sterk in kunnen gaan om zo tot grote fracties te komen. De lijsttrekkers doen het immers niet alleen. We rekenen erop dat onze fracties minstens gelijk blijven, maar onze ambitie is te groeien!

In Druten zijn nog gesprekken gaande met mensen die mogelijk op een verkiesbare plek willen komen. Daarom is voor deze gemeente alleen de lijsttrekker gekozen. In West Maas en Waal is al met de top-5 gesproken en deze zijn allen verkozen op de ledenvergadering. Merijn Broeders, huidig raadslid, komt op plek 2 en is de wethouderskandidaat. Mocht Sociaal Maas en Waal in het college komen dan blijft Piet dus ons gezicht in de raad. Op plek 3 staat Jacobijn Olthoff, huidig raadslid, op 4 staat Antorita Siegers en op 5 Sander Derksen.

Medio januari zal op een ledenvergadering de volledige kieslijst worden vastgesteld.

Speak Your Mind

*