Persbericht

Raadslid Sociaal Maas en Waal Druten Linthorst treedt  terug.

Harrie Lindhorst
Raadslid Harrie Linthorst van Sociaal Maas en Waal neemt op 29 juni  afscheid van de raad in Druten. Hij zit sinds 2014 in de raad en heeft met veel enthousiasme en energie zijn taken opgepakt.

Vanwege gezondheidsredenen is hij nu echter genoodzaakt een stapje terug te doen en zijn energie op zijn werk te richten. Sociaal Maas en Waal vindt het jammer dat er een eind komt aan de raadsperiode van Linthorst, maar heeft natuurlijk  begrip voor zijn afweging. Uiteraard is dit binnen het bestuur en de fractie eerder uitvoerig besproken.

Het ligt in de bedoeling dat Ton Ebben tijdens de raadsvergadering van 28 september voor Sociaal Maas en Waal in zijn plaats zitting zal nemen. Ton Ebben zat eerder al achttien jaar in de gemeenteraad van Druten waarvan veertien jaar als wethouder.  Hij is momenteel burgerlid in de gemeente Druten.  Frans Diekstra gaat zijn plek innemen als burgerlid.

Formeel is het afscheid van Harrie LInthorst op 29 juni in de raad, maar de partij gaat Harrie Linthorst zeker op een ander moment bedanken voor zijn inzet.

Speak Your Mind

*